Spooky Story Book Uitgereikt

15 oktober, 2018

Reinier de Koning, directeur van Rudico, heeft op 12 oktober het Ghost Town Spooky Story Book kunnen uitdelen aan alle midden- en bovenbouw leerlingen van de Spr@nkel en aan groep 8 van de Sterrenbeek. Rudico heeft een deel van de drukkosten van het boek voor haar rekening heeft genomen.

De kinderen waren enthousiast en begonnen meteen te bladeren en te lezen in het boekje. De boekjes zijn inmiddels ook geleverd aan de C. van Leeuwenschool, de Triangel en De Enk.

 

Meer informatie op de site van Halloween Eerbeek

Foto's: Gerrit van de Pol

 

Vacature Felco Preprint

12 september, 2018

Felco Preprint zoekt een productie medewerker in 5 ploegen. Beschik jij over een aanpakkersmentaliteit en wil je graag werken in een high-tec omgeving waar men dagelijks mooie dingen maakt? Kijk dan op: werken-bij

Vacature Pulse Anilox Cleaning

12 september, 2018

Pulse Anilox Cleaning zoekt een Technisch Buitendienst Medewerker (Europa) (ft). Een uitdagende baan, met veel vrijheid en waarbij je veel zult reizen. Interesse? Kijk dan op: werken-bij

Geslaagde Rudico Golfdag

11 september, 2018

Op vrijdag 7 september vond onder een stralend najaarszonnetje de jaarlijkse Rudico Golfdag plaats. Beginnende spelers volgden een clinic, gevorderde spelers speelden een golfwedstrijd. Dit alles in een informele sfeer.
Hopelijk heeft u ook genoten van deze dag en is daarmee een basis gelegd voor een sportief vervolg in de toekomst. Het succes van deze dag is voor ons in ieder geval aanleiding om deze sportieve traditie voort te zetten.

Wij hopen u hiermee geïnspireerd te hebben om u de volgende keer (opnieuw) te kunnen verwelkomen!

Nogmaals bedankt, namens het event-team van Rudico Groep!